برداشت کنجد از مزرعههای شهرستان آران و بیدگل آغاز شد.
- شناسه خبر: 1535
- تاریخ و زمان ارسال: 24 شهریور 1395 ساعت 09:37
- بازدید : 390 بازدید
- نویسنده: روابط عمومی
![](http://aranbidgol.ir/wp-content/uploads/2016/09/78403_5721-e1473872920945.jpg)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری آران و بیدگل به نقل از ایرنا، هادی یغماییان روز سه شنبه اظهار داشت: سطح زیر کشت این محصول حدود 5 هکتار است که یکی از گزینه های مطلوب جهت تغییر الگوی کشت است.
وی با اشاره به مشکل خشکسالی و کم آبی سال های اخیر اضافه کرد: در برنامه جایگزینی کشت های پر آب، کشت کنجد به دلیل نیاز به آب کم ، دوره کوتاه مدت کشت و ارزش تولیدی بالا در سال جاری با افزایش سطح زیر کشت رو به رو بوده است.
وی با اشاره به این که کشت این محصول از خرداد ماه شروع می شود تصریح کرد: متوسط تولید کنجد در آران و بیدگل 1.2 تن در هکتار بوده که آغاز برداشت آن از اواخر شهریور ماه است و از این سطح زیر کشت پیش بینی برداشت شش تن کنجد از مزرعه های شهرستان را داریم.
یغماییان کشت این محصول را در راستای خودکفایی محصولات استراتژیک ضروری دانست و افزود: ضریب بالای استحصال روغن در کنجد که حدود 45 درصد است و دستگاه ارزان ، ساده و در دسترس برای استحصال روغن از ویژگی های تولید این محصول است که آن را مقرون به صرفه کرده است.
کنجد گیاهی با ارتفاع حدود یک متر است که قسمت انتهایی ساقه آن پوشیده از کرک بوده و برگ های آن بیضی، باریک، نوک تیز و دارای گل های بنفش یا سفید است و میوه این گیاه به صورت کپسول و محتوای دانه های کوچک، مسطح و بیضوی بوده که دانه کنجد نامیده می شود.
شهرستان آران و بیدگل در شمالی ترین نقطه اصفهان دارای 3 هزار هکتار زمین باغی و 11 هزار هکتار زمین زراعی است.
خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد