تولید گلاب آران و بیدگل به بیش از ۱۰۰ تن خواهد رسید.
- شناسه خبر: 3744
- تاریخ و زمان ارسال: 14 اردیبهشت 1396 ساعت 10:44
- بازدید : 723 بازدید
- نویسنده: روابط عمومی
![](http://aranbidgol.ir/wp-content/uploads/2017/05/71.jpg)
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شهرداری آران و بیدگل به نقل از خطب شکن، مدیر جهاد کشاورزی آران و بیدگل با اشاره به فعالیت ۱۰ واحد صنعتی و سنتی گلابگیری در شهرستان اظهار کرد: واحدهای گلابگیری در شهرهای آران و بیدگل، نوش آباد، ابوزیدآباد و روستاهای یزدل و محمدآباد قرار دارند.
حسین فتاحی از آغاز آیین سنتی گلابگیری خبر داد و افزود: همزمان با برداشت گل محمدی از ابتدای اردیبهشت ماه گلابگیری حدود ۳۰ هکتار از مزارع کویر آغاز شده و تا پایان این ماه نیز ادامه خواهد داشت.
وی ابراز امیدواری کرد: انتظار برداشت بیش از ۱۰۰ تن گلاب ناب از ۲۵ هکتار گل بارور در سال جاری می رود.
فتاحی با بیان ویژگیهای محصول گل محمدی شهرستان در مقایسه با مناطق دیگر عنوان کرد: شرایط ویژه منطقه که دارای شبهای سرد و روزهای معتدل و گرم است باعث شده محصول گل درصد اسانس مناسب و عطر و بوی بهتری داشته باشد.
وی با اشاره به برنامه ریزی جهاد کشاورزی شهرستان برای تغییر الگوی کشت و افزایش سطح زیر کشت گل و جایگزینی آن با محصولات پر آب خاطرنشان کرد: سال جاری سطح زیر کشت گل در آران و بیدگل ۲۵ درصد افزایش یافته و با برنامه ریزی صورت گرفته در سالهای آینده به ۱۰۰ هکتار خواهد رسید.
آران و بیدگل ۱۴ هزار هکتار باغ و مزرعه دارد.
خواهشمندیم برای ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربری خود بشويد